Oproep aan vrouwen/meisjes om mee te lopen met de Kalash Yatra

Hierbij een oproep aan vrouwen/meisjes (van 7-100 jaar) om mee te lopen met de Kalash Yatra op Dinsdag 14 september 2021 om 14.oo uur. De Kalash Yatra vindt altijd de dag voor de 7-daagse Yagya plaats. Vooraan loopt degene die op de Puja gaat zitten met de Srimad Bhagwad MahaPuran op zijn hoofd, daarachter de vrouwen/meisjes met een Kalash op hun hoofd en de overige deelnemers. De optocht is door buurtpark “De Verademing” tegenover de ingang van de Dew Mandir. De looproute is 5 minuten naar het water achter de Pleysier College, waar we een kleine puja doen en dan weer teruglopen. Dit alles terwijl we mantra’s blijven zingen en onder begeleiding van een Taaza Band.

Wilt u meelopen met een Kalash (Kruik) op uw hoofd, dan kunt u zich hiervoor opgeven bij het bestuur van SSPGY (Dew Persad: 0626760721, Johnny Gowrising: 0653382637; Manodj Drigpal: 0628533633 of Email: info@sspgy.nl). U moet een Kalash, een Kokosnoot en 5 mango bladeren meenemen en om uiterlijk 13.00 uur aanwezig zijn in de Dew Mandir op 14 september a.s.. Dress Code is: Indiase kleding in de kleuren Rood/Geel.

Overige deelnemers aan de Kalash Yatra hoeven zich niet op te geven,

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *